You are currently viewing Tässä nyt ollaan, kahdeksan kiloa kevyempänä.

Tässä nyt ollaan, kahdeksan kiloa kevyempänä.

“Moikka! ❤️ Punainen lanka syömisten kanssa oli kadoksissa monta vuotta.Puhdas ravinto on aina ollut osa meidän perheen arkea, mutta omien syömisten kanssa jumiuduin.Osittain syytän erinäisiä valmennuksia joilla olin. Hiilarit oli aikalailla nounou ja ajattelin että niin kai se sitten on, näillä pitää pärjätä jos haluaa timmiin kuntoon. Mutta ai kuinka sekoitin aineenvaihduntani 😭 painon olisi pitänyt pudota, mutta kävikin päinvastoin… Sitten tuli alakulo, lopetin valmennuksen ja ajattelin, että ei minusta mihinkään ole ja söin kaksin käsin esim. leipää (joka oli “kiellettyä”).

Seurasin sinua hyvän tovin ig:ssä ja ajattelin: siinäpä on tolkun oloinen ihminen. 👍🥰 Otin yhteyttä ja tadaa tässä nyt ollaan. Kahdeksan kiloa kevyempänä. Nyt olen taas likellä sitä joka olen ennen lapsia ollut: sutjakka ja hyvinvoiva.

Urheilu on iso osa arkea ja sun ruokavaliolla jaksan liikkua. Syön erittäin monipuolisesti ja herkuttelen kerta viikkoon ❤️ Mistään ei ole tarvinnut luopua, se on ollut tämän projektin juju! ISO kiitos sinulle, nyt jatkan matkaani yksin, mutta takuulla jo pärjään ❤️”