You are currently viewing Huh, onhan tuossa tulosta kerrakseen

Huh, onhan tuossa tulosta kerrakseen

” Muutos:

Paino -6,9kg

Vyötärö navan kohdalta -11cm

Vyötärön kapein -8cm

Rinnanympärys -4cm

Lantio -9cm

Reiden paksuin kohta -4,5cm

Reiden kapein kohta -3cm

Pohje -1cm

Hauis -3cm 


Huh, onhan tuossa tulosta kerrakseen, kun näkee kuvat ja mitat yhteenvetona. Olo on samaan aikaan onnellinen ja hämmentynyt. Onnellinen siksi, että minä olen saanut nuo tulokset aikaan sinun avulla ja hämmentynyt siksi, että ei tunnu siltä että olisi yrittänyt laihduttaa, vaan tämä matka on ollut kokonaisuudessaan ihanaa terveellistä elämää. Tykkään rutiineista ruokavalion suhteen ja tämä selvästi toimii. Jään hyvällä mielellä joulutauolle ja pidän mielessäni ne neuvot, mitä olet instassa jakanut joulusyömisten suhteen. 4.1. lähden vielä todennäköisesti minun (toistaiseksi) viimeiseen jaksoon mukaan ja uskon, että sen jälkeen pystyn jatkamaan hommaa itsekseni. 
Suuret kiitokset sinulle tähän astisista neuvoista ja tuesta. Olet kultaa ❤