You are currently viewing Oli paras päätös lähteä sun valmennukseen

Oli paras päätös lähteä sun valmennukseen

“Moi Sanni,
Ajattelin kirjoittaa sulle lyhyen sähköpostin ja kiittää vielä ❤
Valmennus päättyi kesäkuussa, mutta uudet ruokailutottumukset tuli jäädäkseen. Välillä olen ottanut rennommin, syönyt ulkona, syönyt karkkia ja jätskiä ja mitä milloinkin on tehnyt mieli. Enkä ole potenut huonoa omaatuntoa, koska olen ymmärtänyt, että kokonaisuus ratkaisee. Sinun tekemä ruokavalio on nykyään minun elämäntapa.
Olen fyysisesti parhaimmassa kunnossa nyt mitä olen aikuisiällä koskaan ollut. Yläkroppa on kaksi vaatekokoa pienempi, kuin huhtikuussa ja nyt alakroppakin on alkanut tiivistyä. Mikä parasta, energiaa on, ja treenit kulkee.
Kiitos vielä!!! Oli paras päätös lähteä sun valmennukseen.
Kuvien välissä on noin neljä kuukautta. Ne puhukoon puolestaan.