You are currently viewing Painoa lähti 5,5kiloa ja olo on kevyempi ja virkeämpi

Painoa lähti 5,5kiloa ja olo on kevyempi ja virkeämpi

” Loppuraportin aika! Kiitos Sanni sinulle kaikista neuvoista ja avusta. Tämä valmennus on opettanut minulle todella paljon. Avannut silmiä ja antanut armollisuutta. Huomannut että olen syönyt aivan liian vähän ja sitten kun on ollut hiilarivajetta ym. niin on sitten syönyt niitä herkkuja ja niillä paikannut sitä. Nyt kun syö riittävästi ja oikeanlailla niin ei ole herkkuja tehnyt mieli. Herkutellut olen kyllä valmennuksen aikana ja yhtään huonoa omaatuntoa en ole siitä kokenut. Nyt jatkan omillani ja luulen pärjääväni. Tämä valmennus opetti minulle paljon ja tällä tavalla jatkan eteenpäin.
Jaksaminen on lisääntynyt ja energiaa on työpäivän jälkeenkin tehdä jotain, lähteä vaikka lenkille. Hainkin tästä valmennuksesta ensisijaisesti itselleni hyvää oloa ja jaksamista kun ennen valmennusta jatkuvasti väsytti. En niinkään ajatellut että painonpudotus olisi se ensisijainen asia mutta ajattelin, että ei haittaa vaikka painokin vähän tippuu. Todella hyvä fiilis on nyt tästä jatkaa.

Painoa lähti 5,5kiloa ja olo on kevyempi ja virkeämpi.

Kiitos Sanni sinulle, olet ihan paras ❤❤
Ihanaa syksyä sinulle. Teet todella arvokasta työtä.”