You are currently viewing Olen saavuttanut tuloksia syömällä oikeaa ruokaa ja paljon

Olen saavuttanut tuloksia syömällä oikeaa ruokaa ja paljon

“Löysin huhtikuussa sattumalta itseni Sannin tiliä selailemasta ja samoihin aikoihin Sanni ilmoitteli ravintovalmennuksen alkamisesta. Hetken pohdittuani tartuin härkää sarvista ja lähdin mukaan. Se ei ollut huono päätös vaan tämän vuoden yks parhaimmista päätöksistä. 😊

Taustalla mulla on paljon dieettejä sekä isoja määriä pudotettuja kiloja. Oon ollut erinäissä liikuntsryhmissä mukana ja treenannut paljon. Viime talvena herkut alkoi saada voiton minusta ja herkkuja kului päivittäin. Ja olo sekä näkö oli sen mukainen. Sannin ensimmäiset ohjeet oli, että kokeillaan yhtä herkkupäivää viikossa. Mä vähän emmin tätä koska mulla ei lapsenakaan ollu yhtä karkkipäivää vaan perheen vapaiden mukaan se järjestyi.

Karkkipäivä viikossa on mun kohokohta enkä luovu siitä, onpahan mitä odottaa. 🤭 Valmennuksen minun yks ehto oli minulla etten käy puntarilla, joten lähtöpainoa en tiedä enkä tiedä tämän hetkistäkään painoa, mittanauhan kanssa olen mennyt. Yks ehto oli myös, että saan syödä normaalia kotiruokaa kuin myös muut meillä. Nyt syön paljon ja puhtaasti 👍🏼

Olen saavuttanut tuloksia syömällä oikeaa ruokaa ja paljon. Rakastan nykyään banaania, rahkaa ja pähkinöitä 😋 Valmennuksen aikana olen liikkunut runsaasti, olen jopa voittanut yhden oman peikon eli olen juossut ja vielä 5km yhtäjaksoisesti!

Energiaa on paljon enemmän, en muista edes milloin oon viimeksi nukkunut päikkärit. Oon enemmän kuin onnellinen, että löysin Sannin tilille ja lähdin mukaan. Yhteistä matkaa meillä on vielä ja tiedän,että Sannin lempeän tiukassa kannustuksessa pääsen jossain vaiheessa maaliin!😊❤️”