You are currently viewing Jaksan herätä virkeänä ja pitkin päivää virtaa riittää

Jaksan herätä virkeänä ja pitkin päivää virtaa riittää

“Niin se vaan kymmenen viikkoa mennä hurahti. Aika on kyllä mennyt vauhdilla. Tää on ollu huikee matka. Oon oppinut tässä viikkojen aikana paljon ja tehnyt oivalluksia. Oon huomannut että itsekuria löytyy ja et määhän oonki aika sisukas mimmi 🤣Paino on tippunut aivan huomaamatta, mutta mikä tärkeintä mun olo on ollu ihan huippu hyvä ja virtaa on riittänyt💪 söin ennen mitä ja miten sattuun. Ruokailurytmi oli aivan hakusessa ja herkuttelin paljon (oikea sokerihiiri olin😅). Nyt ruokavalion aikana oon noudattanut jämptisti ruokavaliota ja olen saanut syödä paljon ja hyvin. Herkutteluakin on mahtunut viikkoihin 😀
Minä, entinen sohvaperuna olen löytänyt liikunnan ilon ja juoksu on vienyt mun sydämen😍 on ihan huikeeta huomata että mää jaksan ja tykkään liikkua kun ennen on ollu pakkopullaa saada itsensä liikkeelle. Jaksan herätä virkeänä ja pitkin päivää virtaa riittää. Mun verenpaineet on ollu tosi hyvissä lukemissa ja päänsäryt olleet poissa. Kärsin ennen joka viikko päänsäryistä, joskus ne vaivasi jopa päivittäin. Nyt tän ruokavalion aikana en oo tainnut joutua särkylääkkeitä syömään ollenkaan💪
Kiitos Sanni sinulle❤️ Oot ollu tsemppaava ja kannustava. On ollu aina kiva oottaa sun vastauksia viikkoraportteihin ja mua ainaki on kannustanut matkan aikana se että viikottain on “pitänyt” olla sinuun yhteyksissä. Mulla arkiaktiivisuus ja liikunta lisääntyi tässä viikkojen aikana ja sinä huomioit sen. Muutettiin ruokavaliota kun alkoi väsy painamaan ja kaloreiden nosto tuli tarpeeseen. Pitkin matkaa on ollut olo että huomioit kaikki asiakkaasi yksilöinä. Olet ammattilainen 💪❤️
Tää matka ei ollut mulle dieetti vaan se muutti mun elämäntapoja. Eikä tää lopu mulla tähän vaan aion jatkaa sinulta saaduilla opeilla vielä eteenpäin 😍
Tuhannet kiitokset vielä❤️
Paino tänä aamuna 57,5kg💪
Tässä vielä nää kuvat. Onneksi pyysit ne alkuun lähettämään, vaikka hävetti lähettää. Nyt oon kiitollinen siitä koska niistä näen itsekin muutoksen😍”