You are currently viewing Ehkäpä kaikkein parasta on kuitenkin se, mitä pääkopassani on tapahtunut

Ehkäpä kaikkein parasta on kuitenkin se, mitä pääkopassani on tapahtunut

“Lähdin elokuussa Sannin ruokavaliovalmennukseen, ja se oli paras päätös pitkään aikaan. Lähtötilanne oli seuraava: olen aina liikkunut ja kuluttanut paljon, mutta saanut aineenvaihduntani jumiin niukkakalorisella dieetillä pari vuotta sitten. Paino kyllä putosi ja ehkä liiankin kanssa, ja sen jälkeen se tuli takaisin korkojen kera. Kevään ja kesän jälkeen halusin muutosta, enkä pelkästään ulkonäöllisesti vaan kokonaisuuden kannalta.

Tällä hetkellä painoa on lähtenyt reilut kolme kiloa, mutta muutos tuntuu sitäkin suuremmalta. Olen saanut ruokavalion, jonka olemassaolon on melkein voinut unohtaa – niin helppoa sen noudattaminen on minulle ollut. Nukun paremmin, jaksan treenata, verensokerini pysyy tasaisempana ja olen paremmalla tuulella. Minun ei ole tarvinnut luopua mistään ruoasta, sillä olen pitänyt herkuttelupäivän joka viikko, ja syönyt kaiken hyvällä omallatunnolla.

Ehkäpä kaikkein parasta on kuitenkin se, mitä pääkopassani on tapahtunut. Se on muutos suhtautumisessani joihinkin ruokiin. Olen päässyt eroon kierteestä, jossa kituutan liian pienillä kaloreilla ja kiellän itseltäni tiettyjä ruokia, jonka jälkeen olen “sortunut”, vaikka oikeasti kehoni on tarvinnut ja suorastaan huutanut lisää ravintoa. Nyt koen olevani tasapainossa ja terveellisemmässä olotilassa niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Kiitos Sannille ammattitaitoisesta ja inhimillisestä otteesta, olen erittäin tyytyväinen ja jatkan hyvillä mielin itsekseni eteenpäin 😊 ❤️”