You are currently viewing Kuvien välillä on -13.9 pudotettua kiloa, virkeämpi ja reippaampi äiti

Kuvien välillä on -13.9 pudotettua kiloa, virkeämpi ja reippaampi äiti

“Vuoden vaihteessa katkaisin joulun- ja uudenvuodenajan herkuttelun alkamalla noudattaa Sannin jakamaa ilmaista ruokavaliota. Ajattelin, että kahden peräkkäisen raskauden tuomat kilot ja oma jaksaminen arjessa vaatii vähintäänkin ruokaremontin. Ruoan määrä yllätti. Alkuun tuntui, ettei sellaista määrää saa syötyä millään. Muutamassa viikossa homma sujui jo itsestään ja ruokavalion noudattaminen oli helppoa. Paino putosi kuin itsestään, vaikka viikonloppuihin sopi herkkujakin.

Toukokuun alussa nakkasin Sannille viestiä, kun paino ei ollut enää laskussa samaa tahtia kuin alussa. Kuuden viikon ruokavaliovalmennus uusilla ohjeilla kannatti ehdottomasti! Kuvien välillä on -13.9 pudotettua kiloa, virkeämpi ja reippaampi äiti sekä erittäin kiitollinen mieli kaikista neuvoista ja tuesta, mitä Sannilta olen saanut! Matkaa on vielä jäljellä ja se jatkuu ehdottomasti näillä opeilla! Kiitos Sanni että olet! Kiitos, että autat! Kiitos, että kannustat!🙏❤”